fbpx

Termeni

Termeni Si Conditii

1. Utilizarea site-ului casadeidei.ro

 • Cine poate folosi. Orice persoana majora poate folosi casadeidei.ro. Minorii peste 13 ani pot folosi site-ul cu acordul si monitorizarea parintilor. Este interzisa folosirea site-ului de minorii sub 13 ani.
 • Inregistrare. Accesul la anumite finctionalitati ale site-ului presupun inregistrarea utilizatorului cu casadeidei.ro. Prin inregistrare esti de acord cu furnizarea catre casadeidei.ro a informatiilor actuale precum si cu actualizarea acestora, de cate ori este necesar. Vom utiliza informatiile tale personale in acord cu termenii de confidentialitate prezentati mai jos. Inregistrarea se poate efectua si prin legarea unui cont social, precum cel de Facebook sau Google, caz in care ramane in vigoare aceasi politica de confidentialitate.
 • Politica de confidentialitate. Politica noastra de confidentialitate este exprimata in sectiunea Politica de Confidentialitate de mai jos. Prin utilizarea casadeidei.ro accepti politica de confidentialitate, chiar daca nu esti utilizator inregistrat.
 • Profil pentru profesionisti. Daca esti un profesionist, iti poti publica datele de portofoliu si de contact pe pagina de profil. In acest caz autorizezi casadeidei.ro sa publice datele tale de contact pentru a putea fi contactat de eventuali clienti.
 • Politica de utilizare acceptabila. Utilizand casadeidei.ro esti de acord sa respecti legile si normele profesionale in vigoare.
 • Modificarea datelor si inchiderea contului. Poti  modifica sau sterge datele tale din pagina ta de profil. Poti stergere oricand definitiva contul tau din pagina ta de profil. Nu vom pastra datele sau ideile tale. Casadeidei.ro isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau a sterge definitiv orice cont, fara un motiv sau o notificare prealabila.

2. Continutul tau.

 • Definitia continutului tau. Casa De Idei ofera posibilitatea utilizatorilor de a incarca materiale, inclusiv (dar fara a se limita la) poze, articole, filme, poze de profil, link-uri catre site-uri externe, mesaje si comentarii. Utilizatori pot, de asemenea, posta recenzii sau produse oferite de alte site-uri sau organizatii. Tot materialul incarcat pe casadeidei.ro de catre tine se numste Continutul Tau. Intelegi si esti de acord ca, parte a site-ului casadeidei.ro, continutul tau poate fi vizualizat de publicul general si nu poate fi tratat ca privat sau confidential.
 • Drepturi de autor si dreptul de a utiliza continutul tau.  Prin utilizarea casadeidei.ro iti exprimi acordul ca noi sau afiliatii nostrii, fara o compensare explicita catre tine sau altii (in afara un acord specific incheiat intre tine si casadeidei.ro), sa folosim, reproducem, procesa, adapta, publica, promova, modifica, transmite si distribui orice parte a continutul tau, in oricare parte a lumii si in orice format sau metoda de distributie pentru durata cat se afla pe casadeidei.ro, in conditiile legii. Daca incarci o poza sau orice alt continut cu tine, esti de acord cu publicarea si promovarea acestui continut.
 • Drept de proprietate. Casadeidei.ro recunoaste drepturile tale de proprietate si de autor asupra continutului tau, in contextul drepturilor rezervate casadeidei.ro de a utiliza continutul tau, mentionate in paragraful anterior. Nu ne asumam si nu punem in discutie in nici un fel transferul acestor drepturi catre casadeidei.ro. Mai mult, pentru a respecta continutul tau ne voi asigura, pe cat posibil, ca  (a) te vom specifica ca autor al continutului, (b) nu vom licentia, sub-licentia sau vinde in orice fel continului tau, cu exceptia prezentarii pe casadeidei.ro.
 • Responsabilitatea ta. Prin incarcarea de continut pe casadeidei.ro, afirmi si garantezi ca esti detinatorul drepturilor de autor sau ai obtinut dreptul de a publica sau republica continutul respectiv. Acest acord include dreptul de a transfera o parte din drepturile pe continut catre noi, pentru a efectua activitatile mentionate in paragraful ‘Dreptul de a utiliza continutul tau’. Tu esti in pozitia cea mai buna de a judeca daca prin incarcarea de continut violezi proprietate intelectuala sau drepturi de autor. Accepti responsabilitate deplina pentru respectarea drepturilor de autor si de proprietate a continutului incarcat de tine.
 • Limitari. Ne rezervam dreptul de a edita sau sterge continutul tau, in parte sau integral, pentru orice motiv. Nu garantam ca vom publica tot continutul tau.

3. Continutul nostru.

 • Definitia continutului nostru. Toata proprietatea intelectuala continuta de casadeidei.ro (in special, dar nu limitat la, software, logo, butoane, antete, dar excluzand continutul tau)  este proprietatea casadeidei.ro (“Continutul Nostru”).
 • Licenta noastra catre tine. Prin acesti termeni si conditii iti oferim pe termen limitat dreptual de a accesa si a utiliza Continutul Nostru, in contextul utilizarii site-ului casadeidei.ro.  In afara unui acord sau profil special (cum ar fi profilul Pro sau Premium) utilizarea site-ului casadeidei.ro se face in scopuri personale, non-comerciale. Ne rezervam dreptul sa incheiem, retragem sau sa modificam aceasta licenta in orice moment.
 • Fara verificarea furnizorilor. Te rugam sa ai in vedere faptul ca pe casadeidei.ro continutul incarcat de utilizatori poate contine produse, link-uri catre alte site-uri sau servicii asupra carora casadeidei.ro nu are control. Nu ne asumam nici o raspundere, nu verificam si nu garantam in nici un fel acest continut oferit de catre alte site-uri. Participarea sau disponibilitatea acestora pe casadeidei.ro nu reprezinta o garantie din partea casadeidei.ro.
 • Dreptul nostru de proprietate. Esti de acord ca brandul casadeidei.ro si website-ul casadeidei.ro sunt si vor ramane proprietatea Casa De Idei S.R.L. Continutul, informatiile si serviciile disponibile pe casadeidei.ro sunt protejate de drept de autor international si alte legi in vigoare.  Intelegi ca nu primesti in nici un fel dreptul de a folosi Continutul Nostru, in alte scopri decat cele mentionate in aceste termene si conditii.

4. Politica de vanzari online.

 • Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
 • Pentru motive justificate Casa De Idei isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Casa De Idei. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Casa De Idei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 • Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 • In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Casa De Idei isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 • Casa De Idei poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Casa De Idei are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 • Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
 • In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Casa De Idei.
 • In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

5. Cesionarea si subcontractarea.

 • Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6. Comenzi.

 • Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
 • Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 • Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 • Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Casa De Idei, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
 • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
 • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
 • In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea trimite un email de retur cu informatiile specificate la adresa https://www.casadeidei.ro/retur.
 • In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
 • pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
  pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
  pentru Comenzile achitate cu numerar in showroom -> prin restituire numerar in showroom, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.
  pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.
 • Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
 • Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

7. Diminuarea valorii bunurilor comandate.

 • Deoarece, în cazul vânzărilor la distanță Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile înainte de încheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumparatorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor.
 • Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic real.
 • Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor.
 • In cazul in care Cumparatorul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.
 • Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia Bunului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din Bun. Ca urmare, Cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returnezein ambalajul original nedeteriorat, protejat prin înfoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat în cutie din carton (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.) și împreună cu toate accesoriile acestuia.
 • Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Resigilat. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.
 • Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

8. Bunuri si servicii pentru gare nu se asigura dreptul de retragere/retur.

 • Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
  • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
  •  furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
  • furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
  • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
  • furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;
  • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

9. Facturare si plata.

 • Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.casadeidei.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Casa De Idei, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Casa De Idei Marketplace, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul.
 • Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 • Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Casa De Idei, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
 • Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Casa De Idei in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
 • In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: info@casadeidei.ro.
 • Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Casa De Idei si nici nu vor fi stocate de catre de Casa De Idei sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
 • Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10. Livrarea bunurilor.

 • Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul de client, in sectiunea “Comenzile mele”.
 • Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.
 • Pentru produsele vandute de Casa De Idei de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru: i) comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit; ii) comenzile cu valoare de peste 200 lei. Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica.
 • Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostri din Casa De Idei Marketplace. Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.
 • Daca intr-o comanda ai atat produse Casa De Idei, cat si produse vandute de un partener, acestea vor fi livrate separat – produsele Casa De Idei vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.
 • Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 • Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11. Garantii.

 • Toate Bunurile comercializate de catre Casa De Idei, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 • In cazul Bunurilor vandute si livrate de Casa De Idei, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.
 • In cazul Bunurilor vandute si livrate de Casa De Idei prin partenerii Marketplace, Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul Casa De Idei de la partenerii Marketplace este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie afferent Bunului sau de catre Vanzator.
 • Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 • Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.casadeidei.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de Casa De Idei, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
 • In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: info@casadeidei.ro.
 • In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
 • Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa info@casadeidei.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Casa De Idei, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

12. Limitari de Răspundere.

 • Vă rugăm să citiți cu atenție această secțiune, deoarece limitează răspunderea entităților CASE de IDEI fata de dvs. “Casa De Idei” înseamnă Casa De Idei., Casa De Idei SRL, și orice filială, companii, furnizori, licențiatori și parteneri, precum și ofițerii, directorii, angajații, agenții și reprezentanții fiecăruia dintre ei.
 • ORICE DISPOZIȚIE CARE SE APLICĂ LA LIMITA MAXIMĂ PERMISĂ ÎN CONFORMITATE CU LEGEA APLICABILĂ: PUNEM LA DISPOZITIE SITE-UL, SERVICIILE, INFORMAȚIILE, PRODUSELE, DESCRIERILE PRODUSULUI ȘI CONȚINUTUL DIN PARTEA TERȚEI PARTENERI PE BAZĂ “CA ATARE” ȘI “CA NECESAR”, FĂRĂ GARANȚII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE.
 • FĂRĂ A FI LIMITATE PRIN PREZENTELE TERMENE, Casa De Idei declină în mod expres orice și toate garanțiile și condițiile de comercializare, titlul, precizia și exactitatea, serviciul neîntrerupt sau eronat, adecvarea pentru un anumit scop, calitatea și neîncălcarea și orice garanții apărute.

13. Politica de confidentialitate

14. Contact.

 • Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la info@casadeidei.ro sau la telefon 0745 038 287.
 • Site-ul casadeidei.ro este operat de S.C. Casa De Idei S.R.L.
 • Ultima modificare August 25, 2018

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account