Urbatek XLight -Porcelanosa Grupo

XLight Stam Beige Almond Nature 120 cm x 250cm120 cm x 120 cm Urbatek Porcelanosa

Compania Urbatek a inclus două serii noi în catalogul său, și anume: Stam și Tempo; inspirat de tendințele artistice din secolul al XX-lea.

Rezistența mare și grosimea mica (6 mm) permit acest material să fie încorporat în multe proiecte și spații.

Versatil, ușor și foarte rezistent, aceasta este caracteristica principala a plăcilor pentru pereti XLight și a plăcilor de pardoseală de la Urbatek. Compania și-a extins recent catalogul prin includerea a două serii noi, și anume: Stam și Tempo. Prezentate în showroom-ul companiei la cea de-a 26-a Expoziție Internațională, aceste noi piese de dimensiuni mari își au originea în tendințele artistice care au apărut la începutul secolului al XX-lea.

Tonurile colectiei Stam se amestecă cu luminile și umbrele care permit consolidarea spațiilor mai dinamice. Culorile sale bej și gri sunt caracterizate de căldura lor și suprafețele mate.

“În colecțiile XLIGHT, am optat pentru un decor lucrat manual, care va permite combinarea unor baze diferite.

Pablo Ruiz, managerul Urbatek: “Ne-am concentrat pe crearea materialelor sinterizate din materii prime cu o mai mare puritate pentru a realiza personalizarea și autenticitatea pe care toți clienții le caută în proiectele lor”.

Seria Tempo iese în evidență datorită esteticii sale industriale cu finisaj de ciment. Un echilibru cromatic realizat prin trei tonuri: negru, alb și gri. Ambele serii sunt disponibile în formate de 120cmx250cm și 120cm x120cm.

“Tehnologia ne-a permis să simulăm în prealabil produse foarte naturale, ceea ce duce la un rezultat mai bun. În plus, acest produs finit a fost perfecționat datorită tehnologiei de sinterizare și ultra-compactare. Acest lucru ne-a permis reducerea porozității, ceea ce conduce la o mai mare adaptabilitate “, a conchis Ruiz.

https://www.instagram.com/porcelanosa_oradea/?hl=ro

https://maisondesign.ro

 

Urbatek XLight -Porcelanosa Grupo

XLight Stam Beige Almond Nature 120 cm x 250cm120 cm x 120 cm Urbatek Porcelanosa

Urbatek XLight -Porcelanosa Grupo

XLight Stam Beige Nature 120 cm x 250 cm120 cm x 120 cm Urbatek Porcelanosa 1

Urbatek XLight -Porcelanosa Grupo

XLight Stam Beige Nature 120 cm x 250 cm120 cm x 120 cm Urbatek Porcelanosa 2

Urbatek XLight -Porcelanosa Grupo

XLight Tempo Grey Nature 120 cm x 250 cm Urbatek Porcelanosa

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account