Totul pentru casa ta: Maison Design Porcelanosa!

Noken Porcelanosa dus

Duș Noken:
Stilul și designul au fost implementate zonelor de duș, prin tăvi de duș din diferite materiale și finisaje, cu scopul de transformare a băilor în zone plăcute, funcționale, care pot fi adaptate tuturor tipurilor de nevoi.

Profiluri curbe și drepte într-o alegere de culori diferite. sticla securizata.,uși glisante, batante sau pliabile.,protecție perfectă etanșă,modele cu aspect contemporan.
Coloane de duș inovatoare, practice, funcționale și coloanele de duș cu caderea apei din “tavan” , concepute pentru a se potrivi cu stiluri decorative de tot felul, făcând dușul să fie un lux de zi cu zi.

PAR-KER® Parchet ceramic:
Parchetul ceramic este în prezent o opțiune foarte apreciată atunci când alegeți un material pentru pardoseală. Grupul PORCELANOSA include o gamă variată de modele în diferite finisaje și formate din catalogul său.

Proprietățile naturale ale acestui material esențial din ceramică conferă parchetului ceramic Porcelanosa mai multe avantaje față de parchetul tradițional din lemn, păstrând totuși aspectul cald și primitor al lemnului.

Parchetele ceramice au revoluționat lumea pardoselilor, unind eleganța caldă a lemnului natural cu avantajele tehnice ale plăcilor ceramice. PAR-KER este o pardoseală din porțelan capabilă să reziste la uzură generată de utilizarea constantă. Este chiar adecvat pentru zone supuse traficului mediu, cum ar fi anumite facilități de agrement, întreprinderi de catering sau unele zone ale centrelor comerciale în care lemnul natural nu ar avea performanțe adecvate.

Finisajul său de suprafață nu este afectat de soare, fără a fi nevoie să aplicați niciun tip de tratament sau să urmați o procedură specială de întreținere.

Porozitatea sa scăzută îl face materialul ideal pentru zone umede, precum băi și bucătării.

Mai mult, Porcelanosa produce versiuni cu o suprafață antiderapant care sunt ideale pentru utilizarea în aer liber, de exemplu în terase sau zone de la piscină.

Pe lângă rezistența, durabilitatea și proprietățile ușor de curățat, acest material ceramic inspirat natural oferă o gamă largă de posibilități decorative.

Mozaic L’antic Colonial:
Mozaicurile sunt compoziții formate din bucăți mici sau țesături și adaugă energie și bogăție într-un spațiu prin combinarea diferitelor materiale sau ruperea monotoniei unei singure acoperiri de perete, fiind de asemenea folosite ca borduri decorative sau pentru a încadra diferite zone.
Grupul PORCELANOSA, prin intermediul L’Antic Colonial, are o gamă largă de mozaicuri montate pe plasă. Stone Mosaics este o colecție de mozaic din piatră naturală.

Glass Mosaics este o serie de mozaicuri produse de cătreAntic Colonial în sticlă folosind materiale reciclate, sticlă translucidă și chiar aur real.

La rândul său, colecția Air include modele de cătreAntic Colonial în ceramică, în timp ce Mix Mosaics sunt colecții care combină piatra naturală, sticla și materialele ceramice.

Oțelul, cuprul și nichelul sunt materiile prime din colecția Metal Mosaics, iar aceste mozaicuri sunt realizate dintr-un strat de metal atașat la o bază ceramică, în timp ce Wood Mosaics sunt mozaicuri din lemn camarú în diferite formate și grosimi.

Pe lângă mozaicurile montate pe plasă, Grupul PORCELANOSA are și o mare varietate de colecții care, deși sunt confecționate din plăci ceramice mari, arată în continuare ca mozaicuri formate din fragmente mici așezate pe bază de mână.

Mobila de bucatarie Gamadecor:
Bucătăria este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante spații din casă și este centrul de activitate din viața de familie, un loc în care să creezi, să simți și să trăiești.

Conștienti de importanța sa, la PORCELANOSA proiectăm bucătării pentru a fi funcționale și pentru a răspunde nevoilor fiecărui utilizator, creând spații versatile care să faciliteze sarcinile zilnice.

Tendințele actuale de design marchează introducerea de noi materiale în diferite componente ale bucătăriei, cum ar fi blaturile de sticlă sau material compozit KRION®, fațadele sau rafturile și design-urile adaptate nevoilor de depozitare, cu stâlpi, dulapuri înalte și electrocasnice integrate.

Totul pentru casa ta: Maison Design Porcelanosa!

Noken Porcelanosa dus

Totul pentru casa ta: Maison Design Porcelanosa!

Porcelanosa amenajare apartament

Totul pentru casa ta: Maison Design Porcelanosa!

GAMADECOR bucatarie

Totul pentru casa ta: Maison Design Porcelanosa!

Antic Colonial Porcelanosa revestimiento mosaico Elite Lava Stone Mix Gold Silver

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account