Tava decorativa rotunda 27 cm gri, efect marble

PhotoRoom 20220904 160436 5

– Articol creat 100% manual in Romania
– Aspect Marble
– Design Scandinav

INFORMATII DESPRE PRODUS

– Dimensiuni: Diametru 27 x Inaltime 3 cm
– Articol creat manual din beton ranforsat rezistent la apa si la foc
– Aspect industrial si minimalist
– Baza dotata cu suporti din pluta pentru protejarea suprafetei pe care va fi asezat
– Acest produs nu este food-grade. Nu consumati alimente care intra in contact direct cu suprafata

Esti unic si meriti sa fii inconjurat de obiecte de decor create manual care sunt unice si au personalitate. Platoul decorativ are doua beneficii foarte importante: oferta un boost designului interior si in acelasi timp reduce dezordinea. Cu siguranta ti-ai imaginat deja cateva feluri in care il poti folosi. Daca nu, uite aici cateva idei: poate fi suportul perfect pentru articole din baie, cum ar fi sapunul, gelul de dus sau alte produse. Poate fi super folositor pentru bijuterii, chei sau alte articole mici pe care nu vrei sa le pui intr-o cutie. Poate fi suportul perfect pentru lumanari sau betisoare parfumate, deoarece iti protejeaza mobilierul si in acelasi timp contribuie la design. Si nu in ultimul rand poate fi suportul pe care il cauti pentru diverse cani, sticle sau alte obiecte.

Te rugam sa ai in vedere faptul ca fiecare produs este turnat, finisat si lustruit manual. Datorita procesului de creatie exclusiv manual, articolele noastre pot avea mici imperfectiuni. Dimensiuniule pot diferi usor.

Cumpara aceasta tava pentru tine, sau pentru a oferi un cadou inedit unei persoane dragi. O tava decorativa este un articol de decor casnic foarte folositor, ceea ce o transforma intr-un cadou versatil, potrivit pentru orice ocazie: zi de nastere, onomastica, “cadou de casa noua”, Craciun sau orice alt eveniment.

Tava decorativa rotunda 27 cm gri, efect marble

PhotoRoom 20220904 160436 5

Tava decorativa rotunda 27 cm gri, efect marble

PhotoRoom 20220904 181757 1

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account