RESTAURANT ATRA

restaurant ATRA 1

Atra Doftana este deja un reper pentru turismul si arhitectura din Romania. Conceptul de integrare, de armonie cu natura inconjuratoare este dus mai departe prin amenajarea propusa, iar in acest sens se contureaza urmatoarele idei:
OGLINDIREA. Simbol al lacului din apropiere, placarea cu oglinda propusa pe peretele bucatariei are rolul de a dubla spatiul dar mai ales peisajul si luminozitatea din interior.
COMUNICAREA INTRE SPATII. Decuparea unei ferestre catre bucatarie permite vizibilitatea catre acest spatiu, crescand astfel increderea si atractivitatea din partea clientilor, si prin urmare valoarea restaurantului. In acest moment se suprapun doua layere importante: reflexia restaurantului si a peisajului cu un alt element de valoare: bucataria, creandu-se astfel un nou punct de atractie. Un alt element care intareste idea comunicarii intre spatii: decupajele din terasa mare ce permit plantelor locale sa se apropie mai mult de spatiul restaurantului.
DESIGNERI ROMANI. Pentru a sustine imaginea de brand national de valoare , mobilierul propus este in mare parte creat si fabricat in Romania, dar recunoscut la nivel international. In ideea valorizarii reciproce, furnizarea mobilierului poate fi in sistem barter sau poate chiar oferit pentru expunere si folosire.
MATERIALE NATURALE. Mobilierul propus este in mare parte din lemn, piatra, metal – materiale locale, iar mobilierul despartitor /decorativ integreaza jardiniere cu plante din biodiversitatea locala.

RESTAURANT ATRA

restaurant ATRA 1

RESTAURANT ATRA

restaurant ATRA 2

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account