DOFTArt SPACE

DOFTArt SPACE

Proiectul a pornit de la premisa utilizarii spatiului dat si conformarii acestuia pentru a realiza un design care sa profite de volumetria dinamica a cladirii, atat in interior cat si in exterior.
S-a tinut cont de liniile diagonale generate de decupajul tavanului in toata amenajarea spatiala si de creearea unor circulatii diverse.
In zona barului se doreste integrarea imaginii naturii prin propunerea de plante agatatoare pentru continuitatea experientei cadrului in care este amplasat hotelul.
Barul a preluat planimetric o inclinatie, la fel si structurile usoare ce genereaza diferite impartiri are spatiului. S-a propus un tip de structura usoara, din aliaj metalic, ce se regaseste atat in interior, cat si pe terasa mare a restaurantului.
Structura joaca rol de suport pentru eventualele instalatii de arta vizuala sau expozitii de pictura si fotografie. In interior, ea urmareste linia decupajului tavanului. In acest mod, se delimiteaza locul de luat masa, fiind configurat ca o galerie de arta ce contureaza inclusiv spatiul pentru drinks&coffe, perimetrul convergand,astfel, in jurul artei expuse de ambele parti ale structurii.
Se pastreaza acelasi tip de limbaj si pentru terasa mare, modulartiatea fiind o caracteristica a mobilierului exterior, ce este customizabil.

DOFTArt SPACE

DOFTArt SPACE

Student Arhitect Alexandra Pituru Student Arhitect Adrian Vieza

DOFTArt SPACE

DOFTArt SPACE

Student Arhitect Alexandra Pituru Student Arhitect Adrian Vieza

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account