Design ATRA

Design ATRA

Amenajarea vizeaza transformarea spatiului intr-un loc relaxant, care sa beneficieze de privelistea spectaculoasa catre cadrul natural.
Finisajele existente pastrate, calitatea spatiului arhitectural si orientarea restaurantului au influentat design-ul interior.

Lemnul – materialul predominant din spatiul existent, ritmul si modul de asezare al acestuia m-au inspirat in alegerea decorului propus in armonie cu finisajele. Limita intre interior si exterior se dilueaza, deoarece finisajul de lemn traverseaza ecranul de sticla. Spatiul interior se deschide catre peisaj si il transforma in elementul principal al acestuia, decorul propus reprezentand o continuitate fireasca a exteriorului si a naturii. Formele, texturile si nuantele au fost selectate in acord cu finisajele existente, pastrate in totalitate.

Semineul care se evidentiaza prin textura diferita, amplasat in mijlocul spatiului m-a dus cu gandul la ideea de centralitate, la nevoia de a oferi un punct de interes interiorului. Acesta este evidentiat prin masa inalta ce il invaluie si ii sustine forma. Restul meselor sunt asezate in general perimetral, fiind amplasate astfel incat sa se poata beneficia de vederea catre cadrul natural.
Materialele contrasteaza si se echilibreaza deopotriva, lemnul brut cu piatra, nuantele neutre cu accentele de culoare sau duritatea pietrei cu senzatia unui covor moale.

Lounge-ul interior situat in apropierea scarii, accesibil si din restaurant se remarca prin culori naturale, tonuri de verde, portocaliu si galben mustar si prin finisajul diferit al pardoselii, contrastand atat cromatic, cat si din punct de vedere al texturii cu finisajele existente. Intre restaurant si zona de lounge am propus o structura metalica, creand un filtru semi-transparent care asigura comunicarea si fluiditatea spatiilor. Asezarea mobilierului poate varia, mesele pot fi grupate sau pot fi asezate individual in functie de un anumit scenariu, precum diverse evenimente dedicate artei sau evenimente private, dar si grupuri organizate.
Amenajarea terasei mari a fost conceputa astfel incat piesele de mobilier se pot amplasa in diferite moduri.

Accentele vizuale reprezentate de lucrarile de arta expuse completeaza design-ul propus, amenajarea avand rolul de a media relatia intre arhitectura ansamblului si natura.

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Design ATRA

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account