Cadita de dus pentru bai moderne

Cadita de dus pentru bai moderne

Clienţii comandă din ce în ce mai des, pentru baie, cădiţe de duş placate la acelaşi nivel cu pardoseala, cu drenaj liniar sau punctual. Prin folosirea acestei soluții investitorul nu trebuie să instaleze în baie o cădiţă de duș tradițională. O înlocuiesc plăcile de duş montate pe pardoseală cu scurgere instalată.

Cădiţele de duş la nivelul pardoselei moderne sunt proiectate pentru a fi utilizate în dușuri și cabinele de dușuri, şi sunt ideale pentru băi sau camere de baie. Utilizarea lor crează o senzaţie de spaţiu încăpător oferind flexibilitate în amenajarea băii și a altor locuri unde pot fi montate. Lipsa de bariere și înalta rezistență la compresiune, fac din cădiţele de duş un excelent element folosit în duşuri sau cabine de duşuri, adaptat nevoilor persoanelor în vârstă sau a celor în scaun cu rotile.
În compoziţia cădiţei de duş la nivel cu pardoseala intră următoarele elemente:
• placă
• sifon
• bandă de etanşare
• rigole pentru mascarea scurgerii
În funcție de versiunea oferită sau de producător, sunt disponibile mai multe forme de rigole: cu decor de ajur, grilă de sticlă sau cu acoperire cu plăci ceramice sau pietre naturale.

Cadita de dus - Bai moderne, minimalist

Cadita de dus pentru bai moderne

Cadita de dus - Bai moderne, design minimalist

Cadita de dus - Bai moderne

Cadita de dus pentru bai moderne

Cadita de dus - Bai moderne, design modern

Baie moderna dormitor

Cadita de dus pentru bai moderne

Baie moderna dormitor

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account