Amenajari interioare/exterioare : Urbatek- Pocelanosa

K19 XTONE GLEM White 150x300

Colectia XTONE Glem White- Urbatek:

Puritatea și starea de confort perfect echilibrate,luminează mediul cu un fundal polar bogat și variat, marcat cu boabe cristaline vii, în tonuri de gri, maro și bej.

Mineral sinterizat compact, obținut din cele mai pure minerale naturale, prelucrat cu cea mai avansată dezvoltare tehnică și design avangardist.

Mineralul sinterizat XTONE- Urbatek este inclus în colecția Glem White cu două formate mari: 150cm x 300cm și 150cm x 150cm.

Colecția în sine permite continuitatea vizuală care dă un sentiment mai mare de spațialitate.

XTONE- Urbatek se defineste prin: luminozitate,confort si starea de relaxare prin colecția Glem White. Versatilitatea acestui material care vine cu caracteristicile tehnice excepționale, face ca aplicarea sa pe orice tip de suprafață sau în orice zonă să fie posibilă: blaturi de lucru, gresie, faianță și mobilier. Datorită luminozității pe care o conferă suprafeței perlate Glem White, instalarea o face să devină o sursă de lumină în aceeași atmosferă.

Colecția XTONE Glem White- Urbatek este potrivită în special atmosferelor în care extinderea vizuală este căutată prin continuitate liniară.

Seria se bazează pe 4 modele, a căror vecinătate crește continuitatea. În acest fel, senzațiile pot fi create cu o lățime mai mare, care sunt îmbunătățite cu marea luminozitate pe care o dau tonurile moi. Griul, maroul deschis și bejul toate se întind într-un set care nu numai că oferă eleganță, ci și sobrietate.Finisajele disponibile: natural și varianta lucioasa in următoarele trei formate: 154cm x 328cm, 150cm x 300cm și 150cm x 150cm. Cele trei grosimi sunt: ​​6mm, 9mm și 12 mm.

XTONE- Urbatek este un material compact care permite ca fiecare tip de idee arhitecturală să fie adusă la viață. O bază de resurse pentru proiecte care se bazează pe numeroase colecții pe bază de marmură, piatră și ciment; adaptabil la orice tip de proiect.

Rezistente la factorii determinanți cei mai extremi. Impermeabil, igienic și de lungă durată.

XTONE- Urbatek a devenit o soluție funcțională și estetică care satisface mai mult nevoile celor mai exigente arhitecturi și design interior.

Amenajari interioare/exterioare : Urbatek- Pocelanosa

K19 XTONE GLEM White 150x300

Amenajari interioare/exterioare : Urbatek- Pocelanosa

K19 XTONE GLEM White Nature 150x300 Det

Lasă un răspuns

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account