fbpx

Despre Noi

Despre noi

Casa de Idei este o platforma online de dedicata profesionistilor si entuziastilor din domeniul designului, constructiilor si amenajarilor.

Viziunea Casa de Idei este sa fie o platforma online in care profesionisti si entuziasti din domeniul designului, arhitecturii si constructiilor sa poata crea lucrari cu suflet pentru oameni iubitori de frumos.

Misiunea Casa de Idei este imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor prin accesul facil la cea mai buna sursa de inspiratie si servicii pentru un spatiu de locuit personalizat. Acest lucru se va face prin accesul la o platforma interactiva care reuneste cea mai mare comunitate de profesionisti in domeniile design, arhitectura si constructii, iubitori de frumos.

Valorile noastre sunt reprezentate de Incredere, Inovatie, Respect.

  • Incredere in compania Casa de Idei, in membrii platformei si ai partenerilor companiei.
  • Inovatie in modul in care ideile profesionistilor iau viata pentru fiecare client in parte cu ajutorul platformei Casa de Idei si modul in care aceste idei sunt transpuse in realitate.
  • Respect reciproc intre toti utilizatorii si pentru ideile fiecarui membru prezent pe platforma.

Obiectivul nostru este sa permitem interactiune facila cu toate persoanele interesate si care sa aduca valoare prin nivelul de inovatie si personalizare oferite de portofoliul bogat de idei, produsele si serviciile oferite. Utilizatorii platformei vor beneficia de ideile, produsele si servicii propuse prin intermediul platforme online intr-un mediu securizat, colaborativ si personalizat.

Esti sigur ca vrei sa stergi contul?

Delete my account